Nordnes Kro og Camping

På campingplassen har vi 80 oppstillingsplasser for campingvogn, bobil og telt. Vi tilbyr også overnatting i hytter. Grønt og frodig blant vakre hengebjørker og ved elvebredden finner du campingplassen vår med 80 oppstillingsplasser for campingvogner og bobiler, 20 hytter for utleie, teltplasser, veikro og et nyoppusset Servicehus.

Velkommen til Nordnes!

Saltdal er en vakker kommune med et slående landskap mellom majestetiske fjell, skog og elv. Midt i landskapet, sentralt langs E6, ligger Nordnes Kro og Camping. Området inviterer til aktiviteter hele året. Et bra utgangspunkt for å vandre i fjellet langs oppmerkede turstier i Saltfjell og Svartisen Nasjonalpark og Junkerdal Nasjonalpark. Du kan fiske i Saltdalselva i sesongen, fiske i fjellvatn eller på fjorden eller plukke bær i sesong.

I nærområdet rundt campingplassen finner du både tursti og gapahuk med fin utsikt over Saltdalselva. Her kan du grille eller bare nyte utsikten og høre på bruset fra elva. Følger du traktorveien som går opp til Nordnesfjell finnes det også her en gapahuk med fin utsikt. Langs denne traktorveien finnes det også spor i landskapet av dyregraver og spor av gruvedrift fra ca. år 1900.

Det er også mye å gjøre for hele familien av aktiviteter i nærområdet.

På kroa, midt på campingplassen, kan hele familien spise god, norsk tradisjonsmat.

Vi har innført gode smitteverntiltak i tråd med bransjenormen "Trygg Camping" fra NHO Reiseliv, slik at du skal kunne være trygg hos oss.

Overnatting i hytte og hus

Hos oss kan du velge mellom flere overnattingsmuligheter. Du kan selvfølgelig overnatte i vanlige hytter, men det er også mulig å overnatte i "Gammelhuset" eller "Kårstua"

Gammelhuset er fra 1920-tallet og ble bygd med "amerikapenger" i tillegg er huset barndomshjemmet til dagens eier Tommy.

Kårstua ble bygd på slutten av 1800-tallet og har siden blitt både restaurert og påbygd. Her bodde tidligere besteforeldrene til Tommy. 

I tillegg finnes det også campingvogner med spikertelt som leies ut som hytter, bobil- og campingvognplass eller teltplass. 

Campingvognplass

Oppstillingsplassene for campingvogner ligger vakkert til. Vi har fine oppstillingsplasser for campingvogner både på gress og asfalt. Det nybygde servicehuset ligger tett til flere av oppstillingsplassene våre, og de resterende ligger kun et par minutter unna. På de aller fleste plassene kan du koble deg på strøm. Hos oss finner du også manuell tømming av campingvogntoaletter.

Bobilplass

Vi har gode oppstillingsplasser for bobiler både på gress og asfalt. Servicehuset ligger tett til flere av plassene våre. De resterende ligger kun et par minutter unna. De fleste plassene har strømtilknytning. Hos oss finner du manuell tømming av toalett til bobil.

Teltplasser

Vi har fine teltplasser på gress på campingplassen. Servicehuset ligger sentralt på campingplassen og er derfor nært uansett hvor du ønsker å slå opp teltet. På enkelte teltplasser er det også muligheter for å bruke strøm.

Hvis du går inn på denne linken nedenfor vil du finne mer informasjon om alle typer overnatting som vi tilbyr, utfyllende beskrivelser med bilder og priser. Du bare velger hva du ønsker og søker! 

Sesongcamping

Vi kan tilby ca. 75 faste helårsplasser for campingvogner. Alle plassene har strøm og gratis WI-Fi. Alle plassene er store og fine. De fleste er utbygd med spikertelt og terasser. På campingplassen er det lett å trives!

Mange selger også plassene sine "på rot", og da kan det være lurt å se etter salgsannonse i aviser, på Finn.no og andre nettsteder hvor det kjøpes og selges. I tillegg settes det opp plakater på de vognene som er til salgs.

 

Dersom du er interessert i plass, ta kontakt med Tommy:

 

Kontaktinformasjon

Tlf: +47 756 93 855

E-post: post@nordnescamp.no

Hjemmeside: https://nordnescamp.no

Saltenhygge: https://saltenhygge.no

    !
    9
    N
    1
    2