Graddis Fjellstue

Velkommen til oss på Graddis Fjellstue, midt i Nordlands beste turterreng med mange populære turstier året rundt. Graddis Fjellstue er Saltdals eldste turistbedrift med historie helt tilbake til 1867, da de første byggene på stedet ble reist.

Naturen er storslagen og inviterer til naturopplevelser, stillhet og ro. Midt blant fjell og ville vassdrag ligger Graddis Fjellstue perfekt til for korte og lengre turer, sommer som vinter.

Egen fjellcamp

Graddis Fjellstue er en fjellcamp med campingplass for campingvogner, bobiler, telt og hytter for overnatting. På fjellcampen har vi oppstillingsplasser til 50 campingvogner og bobiler, både for helårs campinggjester og deg som ønsker å oppleve naturen hos oss i tid. Du kan også bo i en av hyttene våre, annekset eller i en av bobilene.

Vi møtes i Grillhuset

Grillhuset midt på fjellcampen er et hyggelig samlingspunkt rundt bålet for både campinggjester og andre turister. De fleste helger har vi åpen kafé med bålkaffe og servering av hjemmelaget lokal mat. Grillhuset har plass til 40-50 personer og er et utmerket lokale for familiefeiringer, lag og foreninger, eller bedrifter på utflukter og blåturer.

Litt historie

Den første Fjellstuen ble bygget av staten i 1872 og den nåværende fjellstua ble på - begynt i 1947 og sto ferdig i 1951. Fjellstua var ett naturlig overnattingssted og utgangspunkt for handelen mellom Norge og Sverige. Helt siden første bebyggelse har driften vært i samme familie og drives i dag av 5. generasjon.

   

Berit og Kjell Sture Myrvang, femte generasjon drivere av Graddis Fjellstue, vil ta godt imot deg.

Velkommen til oss!

 

 

Kontaktinformasjon:

Telefon: +47 958 36 618

E-postadresse: 
post@graddis-fjellstue.no

Hjemmeside: https://graddis-fjellstue.no 

Saltenhygge: https://saltenhygge.no

   !
   9
   N
   1
   2